+420 222 539 539
Mo - Fr: 8 – 22 Uhr, Sa - So: 9 – 22 Uhr

Hotelový dům Areál Bewertungen

Hotelbewertung

78%
Gut

by 37 reviews

  • Personal

    84%
  • Sauberkeit

    81%
  • Ausstattung

    73%
  • Komfort

    74%
  • Preis-leistungverhältnis

    77%
Bewertungen anzeigen Geschrieben von:
  • andere Gruppe
Bewertungen zeigen:
Sortieren nach:
Show:

Aleš Gillar

Gruppe von Freunden, 6.8.2017

Česká republika

  • Gesamtbewertung
92 %
  • Levná cena za poměrně kvalitní ubytování.

  • Hluk a nepořádek zvenčí (opilci, chuligáni, bezdomovci).

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Blanka

Familie mit Kindern, 6.7.2017

Kladno Česká republika

  • Gesamtbewertung
73 %
  • Uspokojuje nenáročné hosty. Na přespání stačí.

Personál
0
Služby
0
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Anonymus

Einzelreisende, 14.6.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %

(Ohne Text Stern)

Personál
0
Služby
0
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonymus

Einzelreisende, 27.1.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
40 %
  • Ochota pracovníků recepce i při komunikaci před pobytem.

  • Příšerné kouřové aroma na pokoji. Hluk v celé rozlehlé budově i v noci a hlavně brzy ráno. Bezprostřední blízkost ubytovny, která byla plná..... Při příchodu v noci na hotel jsme se téměř bály přiblížit /2 ženy/, protože i na krátké trase od silnice jsme potkávaly "podivné opilé existence". Celkový dojem hrozný, cena za ubytování naprosto neadekvátní.

Personál
6
Služby
6
Čistota
4
Komfort
2
Cena/kvalita
2

Juraj

Einzelreisende, 3.7.2016

Slovensko

  • Gesamtbewertung
88 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
6
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Anonymus

Einzelreisende, 15.6.2016

Čeština

  • Gesamtbewertung
68 %

(Ohne Text Stern)

Personál
8
Služby
6
Čistota
6
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Anonymus

Einzelreisende, 15.6.2016

Čeština

  • Gesamtbewertung
92 %

(Ohne Text Stern)

Personál
8
Služby
8
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonymus

Familie mit Kindern, 21.5.2016

Česká republika

  • Gesamtbewertung
96 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonymus

Einzelreisende, 8.5.2016

Čeština

  • Gesamtbewertung
76 %

(Ohne Text Stern)

Personál
8
Služby
6
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonymus

Einzelreisende, 9.3.2016

Čeština

  • Gesamtbewertung
88 %

(Ohne Text Stern)

Personál
8
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Anonymus

Einzelreisende, 28.2.2016

Čeština

  • Gesamtbewertung
85 %

(Ohne Text Stern)

Personál
8
Služby
0
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonymus

Einzelreisende, 24.2.2016

Čeština

  • Gesamtbewertung
80 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
8
Čistota
6
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonymus

Einzelreisende, 14.2.2016

Čeština

  • Gesamtbewertung
56 %

(Ohne Text Stern)

Personál
6
Služby
6
Čistota
6
Komfort
4
Cena/kvalita
6

Anonymus

Einzelreisende, 23.10.2015

Čeština

  • Gesamtbewertung
72 %
  • poměrně pěkně zrenovovaný panelák, recepce funguje na jedničku, personál taky

  • asi za to nemůže hotel jako takový, ale neustále hulákání kohosi na chodbě, třískání dveří ještě někdy v jednu v noci, halekání cikánských kamarádíčků pod oknem... no prostě, takhle si klidnou noc v hotelu nepředstavuju. Nemluvě o permanentní obavě o auto zaparkované u hotelu.

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Jan

Einzelreisende, 16.9.2015

Čeština

  • Gesamtbewertung
90 %
  • požadujíí garanci platební kartou !!

Personál
9
Služby
9
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
9

Anonymus

Älteres Paar, 13.9.2015

Čeština

  • Gesamtbewertung
60 %
  • Při příchodu na pokoj(nadstandard) nás mile překvapila lednice,rychlovarná konvice,šálky na kávu,lžičky a talířky. V blízkosti hotelového domu Areál se nachází příjemná restaurace "U Helbicha",kde se dá velmi dobře najíst. Nakoupit se dá i v nedaleké večerce,což je také fajn.

  • Okolí hotelu je bohužel jedna velká katastrofa,neboť se zde pohybují různé existence,od bezdomovců přes feťáky k nepřizpůsobivým občanům.I takovéto existence jsou ubytované přímo v tomto objektu,což mu na image zrovna nepřidá. Vzali jsme to ale sportovně,protože jak se zpívá v jedné známé písni:"Ostrava je region razovitý."

Personál
6
Služby
6
Čistota
6
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Václav Hora

Junges Paar, 16.8.2015

Čeština

  • Gesamtbewertung
70 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
4
Čistota
9
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Denisa Kajdova

Gruppe von Freunden, 19.7.2015

Čeština

  • Gesamtbewertung
18 %
  • "Hotelový dům" je v tomto případě nadnesené označení. Jedná se o ubytovnu pro manuální pracovníky. Necítily jsme se zde bezpečně. K tomu přispělo i upozornění přímo od policisty, že jejich zásahy zde nejsou ničím neobvyklým a také vystupování některých ubytovaných. Ubytovaly jsme se zde v době Colours of Ostrava, kdy se dají zvýšené sazby očekávat, i tak ale byla cena za ubytování velmi přemrštěná v poměru s kvalitou. Toto ubytování rozhodně NEDOPORUČUJI!!!

Personál
4
Služby
1
Čistota
2
Komfort
1
Cena/kvalita
1

Anonymus

Einzelreisende, 8.7.2015

Čeština

  • Gesamtbewertung
80 %

(Ohne Text Stern)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Ludmila Hošková

Einzelreisende, 27.6.2015

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %
  • Příjemným překvapením byla lednice, varná konvice a základní nádobí na pokoji. Personál velmi vstřícný a ochotný.

  • V koupelně chybí háčky na pověšení ručníku.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
WEB USES COOKIES

We use cookies to provide You the best services we can. By using this web You agree.